• Vliegend.nl Agrisensing Drone.

  Levering, Verhuur, Invliegen van uw percelen

  Met de Micasense RedEdge, de beste multispectraalcamera voor drone toepassing. Optimaal geintegreerd in de Agrisensing Drone.

   

 • Vliegtijd tot 40 minuten.

  Afhankelijk van de definitieve configuratie vliegt onze hexacopter tot 40 minuten op 1 accuset. We leveren een geavanceerd laadsysteem mee voor synchroon laden.

 • Verwerking van data.

  Vegetatie indexen, stikstofgehalte u kunt deze informatie via de verwerkingssoftware verkrijgen. Het maken van taakkaarten kunnen wij ook voor u verzorgen.

 • Nauwkeurig navigeren met GPS RTK?

  Ons systeem kan uitgevoerd worden met een GPS RTK systeem voor nauwkeurig navigeren en exacter vastleggen van de posities. Dit kan zonder het vastleggen van grond controle punten.

De Agrisensing drone van Vliegend.nl voor het verzamelen van de juiste informatie van uw gewassen.

Onze agrisensing drone is tot stand gekomen in samenspraak met een aantal voortrekkers in de precisielandbouw in Nederland. De wensen en eisen waren duidelijk: lange vliegtijd, gestabiliseerde camera ophanging, uitbreidbaar of aan te passen voor andere camera’s. Daarnaast voldoen aan de eisen voor gebruik in Nederland, luchtwaardigheidskeuring bestendig. Vliegend.nl bouwt sinds een aantal jaren drones die gegarandeerd een luchtwaardigheidskeuring kunnen doorstaan.

Er zijn een aantal varianten verkrijgbaar, e.e.a. afhankelijk van uw specifieke toepassing. De Micasense RedEdge camera wordt gezien als de beste multispectraalcamera in de markt voor landbouwtoepassing. Wij hebben deze camera optimaal ge├»ntegreerd met onze flight controller.De meest modulaire oplossing is een hexacopter met een zeer efficiente combinatie van motoren, elektronica en propellors. Aanvullend kunt u kiezen voor een thermische camera, first person view camera of…….. Onze visie is dat wij u het beste van dienst kunnen zijn met een universele basis waaraan we modules kunnen toevoegen. Op deze manier kunt u bij het vrijkomen van nieuwe sensoren en camera’s snel beschikken over een bruikbaar systeem.

Een aantal features op een rij voor de Micasense RedEdge versie:

– Vliegtijd tot 40 minuten

– Autonome vluchten zijn in een paar minuten gemaakt

– Micasense RedEdge in stabilisatie systeem

– Remote Control met telemetrie

Lange vliegtijd.

Training door Vliegend.nl

Luchtwaardig voor gebruik in Nederland/Europa.

Service voor verwerken van data.

Aanleveren van taakkaart voor uw GPS systeem.