Vliegend.nl BV heeft subsidie van de Europese Unie ontvangen in het ontwikkelproject Waterstof aangedreven BVLOS drone. In samenwerking met HyFly BV werken we binnen dit ontwikkelproject aan een Waterstof aangedreven drone die zg. Beyond Visual Line of Sight vluchten kan uitvoeren. Vliegend.nl BV ontwikkeld de sensortechniek en communicatietechniek voor deze drone.
  • Drones voor professionals

    Voor Drones, zowel multicopters als fixed wing en aanvullende systemen bent u bij ons op het goede adres. Ready to Fly systemen of op maat voor u ontwikkeld in elke gewichtsklasse.

  • Inspectie, 2D en 3D mapping, beveiliging.

    Voor de vele toepassingsgebieden hebben we een drone oplossing. Van precisielandbouw, beveiliging, inspectie, fotografie, videoproductie tot speciale innovaties. Wij werken samen met u aan uw businessmodel voor uw drones.

  • Landbouw toepassing: gewas scanning en cropspraying.

    Precisielandbouw krijgt extra mogelijkheden door het inzetten van drones. Onze Agrisensing Drones scannen de gewassen voor variabel behandelen van gewas en grond. Cropspraying biedt ook mogelijkheden voor plaatsspecifieke behandeling.

Agrisensing Drone Dutch van Vliegend.nl

De lightgewicht Agrisensing Drone Dutch van Vliegend.nl mag beroepsmatig gebruikt worden met een ROC Light.Bestand_000 (3) Met een toestel wat lichter is dan 4kg kan dit op basis van een lichte vergunning: ROC Light. Met een ROC Light is het na het behalen van een theorie examen, het verzekeren en inschrijven van het toestel mogelijk beroepsmatig te vliegen binnen de beperkingen van ROC Light. De drone is uitgevoerd met een Micasense RedEdge3 multispectraal camera opgehangen in een stabilisatie systeem. Door de hoge nauwkeurigheid, gecallibreerde sensoren, integratiemogelijkheden en robuustheid van deze camera geven wij aan deze camera de voorkeur. De Down Welling Light Sensor zorgt voor correctie van het zonlicht tijdens de vluchten, de eigen GPS antenne zorgt voor geotagging. Ons pakket bestaat uit levering van de drone, camera, training voor drone, ROC Light training, verzekering, inschrijving en training voor de dataverwerking. Er zijn veel variaties mogelijk met dit systeem, de vliegduur is 15-25 minuten waarbij er per minuut boven het perceel gemiddeld 1 ha in beeld gebracht kan worden (afhankelijk van vlieghoogte en verlangde resolutie). De Agrisensing Drone Dutch van Vliegend.nl is ontwikkeld voor de toekomst en is ook geschikt voor andere camera's en sensoren. Voor het maken van hoge resolutie normale fotos en video's leveren wij een passende extra drone voor deze werkzaamheden. Deze drone kan dan ook gebruikt worden voor het trainen van uw vliegkunsten. GPS-RTK: vraag ons naar mogelijkheden voor GPS-RTK.

· Ga terug naar de vorige pagina