Vliegend.nl BV heeft subsidie van de Europese Unie ontvangen in het ontwikkelproject Waterstof aangedreven BVLOS drone. In samenwerking met HyFly BV werken we binnen dit ontwikkelproject aan een Waterstof aangedreven drone die zg. Beyond Visual Line of Sight vluchten kan uitvoeren. Vliegend.nl BV ontwikkeld de sensortechniek en communicatietechniek voor deze drone.
  • Drones voor professionals

    Voor Drones, zowel multicopters als fixed wing en aanvullende systemen bent u bij ons op het goede adres. Ready to Fly systemen of op maat voor u ontwikkeld in elke gewichtsklasse.

  • Inspectie, 2D en 3D mapping, beveiliging.

    Voor de vele toepassingsgebieden hebben we een drone oplossing. Van precisielandbouw, beveiliging, inspectie, fotografie, videoproductie tot speciale innovaties. Wij werken samen met u aan uw businessmodel voor uw drones.

  • Landbouw toepassing: gewas scanning en cropspraying.

    Precisielandbouw krijgt extra mogelijkheden door het inzetten van drones. Onze Agrisensing Drones scannen de gewassen voor variabel behandelen van gewas en grond. Cropspraying biedt ook mogelijkheden voor plaatsspecifieke behandeling.

Per 1 juli 2015 nieuwe regels voor professioneel gebruik in Nederland

Per 1 juli worden de huidige regels omgezet in een nieuwe wet die nagenoeg dezelfde eisen stelt aan bedrijven en medewerkers. Er wordt gesproken over het verplicht volgen van vlieglessen aan een daarvoor gecertificeerde vliegschool en het afleggen van een medische test. Wat blijft zijn de ground course (theorie opleiding), operations manual, toestelkeuring, praktijktest van het vliegen met het toestel. Als u al in dit traject zit dan is het zaak voor 1 april deze zaken geregeld te hebben om nog op basis van de huidige eisen uw bedrijfsontheffing te krijgen.

· Ga terug naar de vorige pagina