Vliegend.nl BV heeft subsidie van de Europese Unie ontvangen in het ontwikkelproject Waterstof aangedreven BVLOS drone. In samenwerking met HyFly BV werken we binnen dit ontwikkelproject aan een Waterstof aangedreven drone die zg. Beyond Visual Line of Sight vluchten kan uitvoeren. Vliegend.nl BV ontwikkeld de sensortechniek en communicatietechniek voor deze drone.
  • Drones voor professionals

    Voor Drones, zowel multicopters als fixed wing en aanvullende systemen bent u bij ons op het goede adres. Ready to Fly systemen of op maat voor u ontwikkeld in elke gewichtsklasse.

  • Inspectie, 2D en 3D mapping, beveiliging.

    Voor de vele toepassingsgebieden hebben we een drone oplossing. Van precisielandbouw, beveiliging, inspectie, fotografie, videoproductie tot speciale innovaties. Wij werken samen met u aan uw businessmodel voor uw drones.

  • Landbouw toepassing: gewas scanning en cropspraying.

    Precisielandbouw krijgt extra mogelijkheden door het inzetten van drones. Onze Agrisensing Drones scannen de gewassen voor variabel behandelen van gewas en grond. Cropspraying biedt ook mogelijkheden voor plaatsspecifieke behandeling.

Nederlandse dealer Lehmann Aviation

Vliegend.nl Nederlandse dealer Lehmann Aviation. Lehmann Aviation is een Europese fabrikant van fixed wings. De producten van Lehmann onderscheiden zich door veelzijdigheid en robuustheid en het kunnen werken onder wisselende weersomstandigheden. De Lehmann fixed wing serie is opgebouwd rond een zeer licht platform wat vanuit de hand gelanceerd wordt. De combinatie met bijvoorbeeld de Micasense RedEdge™ multispectraal camera is zeer sterk door de hoge kwaliteit van de informatie die met deze sensor wordt bereikt. U kunt bij Vliegend.nl  terecht voor advies, levering en training van het toestel en de gebruikte sensoren. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op de website van Lehmann Aviation. Op de volgende pagina van Vliegend.nl vind u meer informatie over NDVI kaarten met de Lehmann Aviation fixed wing. Vliegend.nl heeft ervoor gekozen Nederlandse dealer Lehman Aviation te zijn vanwege de kracht van de bedieningssoftware, de veilige werking en de optimale integratie van verschillende sensoren. Daarnaast moet een Nederlandse dealer zijn systemen met een Nederlands luchtwaardigheids certificaat kunnen leveren. Onderzoek heeft uitgewezen dat Vliegend.nl als Nederlandse dealer deze garantie kan geven. In de twee verschillende series LA en LM zijn uiteenlopende configuraties te bestellen, de LA systemen zijn volledig automatisch vliegende toestellen, de LG serie kan naast autonoom vliegen ook nog met sticks worden bijgestuurd.  

· Ga terug naar de vorige pagina