Vliegend.nl BV heeft subsidie van de Europese Unie ontvangen in het ontwikkelproject Milieumeetdrone. De milieumeetdrone bestaat uit het ontwikkelen en testen van een sensor payload kit welke geschikt is voor een drone. Hierbij is de doelstelling om veilig, snel en effectief gassen te meten vanuit de lucht.
  • Drones voor professionals

    Voor Drones, zowel multicopters als fixed wing en aanvullende systemen bent u bij ons op het goede adres. Ready to Fly systemen of op maat voor u ontwikkeld in elke gewichtsklasse.

  • Inspectie, 2D en 3D mapping, beveiliging.

    Voor de vele toepassingsgebieden hebben we een drone oplossing. Van precisielandbouw, beveiliging, inspectie, fotografie, videoproductie tot speciale innovaties. Wij werken samen met u aan uw businessmodel voor uw drones.

  • Landbouw toepassing: gewas scanning en cropspraying.

    Precisielandbouw krijgt extra mogelijkheden door het inzetten van drones. Onze Agrisensing Drones scannen de gewassen voor variabel behandelen van gewas en grond. Cropspraying biedt ook mogelijkheden voor plaatsspecifieke behandeling.

Een drone die vliegt op zonne energie?

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een fixed wing (vliegtuig) die door zonnecellen wordt voorzien van energie. Tijdens het vliegen wordt die energie benut voor de motor en de overige systemen waardoor dit vliegtuig zeer lang in de lucht kan blijven. In juni 2015 verwachten we de eerste exemplaren te kunnen leveren.

· Ga terug naar de vorige pagina